Здравейте приятели!
Остава само седмица до нашите летни срещи в отдел Изкуство. За пета поредна година всеки вторник от месец юли от 10:30 ч. ще се проведат ателиетата „Сръчко”. В тях могат да се включат всички деца без да се изискват специални умения за рисуване и моделиране. Единственото, което е необходимо е да обичате да творите и да се забавлявате. Опитахме се да ви подготвим нови интересни теми от областта на изкуството, с които да провокираме вашата фантазия. И сега малко повече информация за нашите творчески работилнички:
На 4 юли ще се състои нашето импровизирано „Ателие на шапкаря”, където можете да дадете простор на въображението си и да изработите своя уникален моден аксесоар – шапката. Тук ще ви очакват:
Шарени
Атрактивни
Предизвикателни
Красиви
Изненади
11 юли„Овощна градина в щампи и картички”. Всеки участник ще може да създаде вълнуващи картини и щампи от хартия, боя, плодове, зеленчуци и предмети. Може да измислите свой собствен модел за създаване на опаковъчна хартия, триизмерни картички и разбира се да сложите в „рамка” своите творения.
18 юли„Декорация на камъчета” – Това ателие е за всеки, който обича камъчетата и рисуването. Чрез вашите проекти от думи и изображения ще направите така, че камъчетата да оживеят. По този начин може да създадете украса за дома и градината или да направите подарък на приятел!
На 25 юли е нашето последно ателие, което сме посветили на книгоразделителите. Всеки запален читател може да създаде своята колекция от книгоразделители. Освен ролята, която изпълняват, влагайки нешето творчество и фантазия, те ще станат част от удоволствието да четем!
Както разбирате, отново сме заложили материалите, които ще използваме в нашите работилнички да са: бои, зеленчуци, плодове,камъчета, многообразие от хартия, усмивки, настроение и сръчни пръстчета 🙂

Очакваме ви с нетърпение!

Споделете