Здравейте малки сръчковци!
На 3 юли от 10:30 ч. започват нашите летни творчески ателиета. За шеста поредна година отдел „Изкуство” ще се превърне в работилничка за чудеса. Всеки от Вас може да се изяви като художник и да реализира своите фантазии, а някои да направят първите си стъпки в света на изкуството.
И тази година за Вас сме подготвили нови интересни теми:
На 3.07. ще се запознаем с техниката на колажа. Всеки участник ще може да реализира своите идеи и да си направи колаж, вдъхновявайки се от любими мотиви и сюжети.
На 10.07.  3D пана и картички. Очакваме да провокирате своята креативност и да създадете уникален проект, ако имате нужда от помощ ние ще Ви подкрепим!
На 17.07. темата ни е – „Мозайки от хартия”. Мозайката е декоративно изкуство. Подреждайки и съчетавайки различни материали: камъчета, стъкло, керамика могат да се изградят различни образи и форми. В нашето ателие ние ще използваме цветни листове хартия, за да създадем своите мозайки.


На 24.07. в последното ни ателие сме избрали да се запознаем с изкуството на оригамите. Надяваме се да ни покажете ваши любими фигури и да създадем заедно интересни модели с помощта на древното японско изкуство.
Както разбирате тази година в основата на нашите ателиета е хартията, която е на почти 2000 години.
Очакваме Ви, всеки вторник на месец юли от 10:30 ч. в отдел „Изкуство” заедно да творим и да се забавляваме! 🙂

Споделете